Τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Fernandez Torres, υποδεχτήκαμε στη Βουλή.
Στην Κ' Κοινοβουλευτική Περίοδο, έχω την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (Κ.Ο.Φ.) Ελλάδας-Βενεζουέλας.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε σε αδρές γραμμές η προοπτική ανάπτυξης συνεργασίας στους κλάδους ναυτιλίας και διμερούς εμπορίου.
Στην παρέμβασή του ο προσκεκλημένος μας, ενημέρωσε για τις δυνατότητες ισχυρότερης συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών, αλλά και για την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα του ενόψει των εκλογών εντός του 2024, οι οποίες δε θα πρέπει να επηρεάσουν τις σχέσεις Ελλάδας- Βενεζουέλας.
Ευχαριστούμε πολύ τον κο Torres για την τιμή. Ευχαριστώ και τις συναδέλφους μου: την Πρόεδρο κα Διαμάντω Μανωλάκου και τη Γ.Γ. κα Θωμαΐδα Οικονόμου για την οργάνωση της εποικοδομητικής επίσκεψης. Νεοκλής ΚρητικόςΓ Νεοκλής ΚρητικόςΒ Νεοκλής Κρητικός




