Αναζήτηση

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη

Επισκέφθηκα τον κο Λευτέρη Αυγενάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου είχαμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση για σειρά ζητημάτων.
Ο Υπουργός με ενημέρωσε για την προτεραιότητα της Κυβέρνησης να στηριχθούν οι πληγέντες του θεσσαλικού κάμπου. Πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία με τις νέες αρχές που προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Είναι άμεση η ανάγκη να αποκατασταθεί εκεί ο πρωτογενής τομέας.
Επίσης, συζητήσαμε για ζητήματα λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, ειδικά για τον τρόπο διεκπεραίωσης και ελέγχου των καθεστώτων των ενισχύσεων. Του παρουσίασα τις σκέψεις και τις ανάγκες των Λακώνων. Συμφωνήσαμε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και σεβασμός στα χρήματα που δικαιούνται και λαμβάνουν οι αγρότες.
Ακόμα, μιλήσαμε για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων, αλλά και για την ολοκλήρωση του ρυθμιστικού πλαισίου της ΚΑΠ 2023-2027.
Συνεννοηθήκαμε να διατηρούμε τακτική επικοινωνία, ώστε να επιτύχουμε την γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση κάθε ζητήματος που αφορά τους Λάκωνες συμπολίτες μου, αλλά και το σύνολο του αγροτικού κόσμου της χώρας. Νεοκλής ΚρητικόςΓ Νεοκλής ΚρητικόςΒ Νεοκλής Κρητικός
 

logo light footer