Αναζήτηση

Νεοκλής Κρητικός: 24 Ιουλίου. Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ημέρα Αναστοχασμού και Εθνικής Ενότητας.

Νεοκλής Κρητικός: 24 Ιουλίου. Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.  Ημέρα Αναστοχασμού και Εθνικής Ενότητας.

Νεοκλής Κρητικός: 24 Ιουλίου. Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ημέρα Αναστοχασμού και Εθνικής Ενότητας.

Μετά από 47 χρόνια, η σημερινή μέρα αποτελεί και πάλι μία μέρα αναστοχασμού για το κεκτημένο της Δημοκρατίας, της ελεύθερης έκφρασης, των ίσων ευκαιριών και της ανοιχτής κοινωνίας.

47 χρόνια, στα οποία η Δημοκρατία μας έχει εδραιωθεί σε στέρεες βάσεις, οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες βασίζονται στη βούληση του ελληνικού λαού, στον οποίο λογοδοτεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η εκάστοτε κυβέρνηση.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η πανδημία δημιουργεί εστίες διχασμού ανάμεσα στον ελληνικό λαό, η σημερινή μέρα έρχεται  να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και αυτές οι διαφωνίες και η ελευθερία της έκφρασης αντίθετης άποψης, αποτελούν ένα απαράβατο κεκτημένο της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι μια μέρα γιορτής για την Ελλάδα.

Νεοκλής Κρητικός

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Νομού Λακωνίας

logo light footer