Η επιμονή του Μαλλιαράκη και τις ομπρέλας να γίνει κάτι μέσα στο δήμο της Ρόδου έφερε αποτελέσματα άκρως αρνητικά για το νησί αλλά και για τον εργαζόμενο που σήμερα έγινε ρεντίκολο σε όλη την Ελλάδα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας η αλήθεια και οι ευθύνες έχουν πλέον αποδέκτες.
Από τα τόσα πρωτόκολλα αυθαιρεσίας ο Μαλιαράκης και η παρέα του κυνηγάνε μόνο δύο επιχειρηματίες. Τους έβγαλαν σε Αθηναικά μέσα ενημέρωσης, τους κάνανε ρεντίκολο σε τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλης εμβέλειας και εντελώς τυχαία ένας από τους δύο επιχειρηματίες που με λύσσα κυνηγάει ο Μαλλιαράκης και η ομπρέλα του υπέστει σήμερα τον πανελλαδικό εξευτελισμό του εργαζόμενου του.
Αυτό κατάφεραν προκειμένου να καταφέρουν να εκλεγούν και να έχουν ρόλο στην επόμενη ημέρα των εκλογών.
Χυδαίες επιθέσεις και απίστευτες ειρωνείες στο πρόσωπο του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, Επίθεση στον Περιφερειάρχη. Απίστευτες ειρωνείες ακόμα και στα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής.
Όπως ανέφερε και ο Στέφανος Δράκος οι άνθρωποι αυτοί έχουν προσβάλει με το χειρότερο τρόπο το τουριστικό προϊόν, έχουν κατακερματίσει ακόμα και το brand name Ρόδος και όλα αυτά γιατί; Για να καταφέρουν να εκλεγούν στο δήμο της Ρόδου.
Ένας εργαζόμενος πανελλαδικά έγινε ρεντίκολο και την ευθύνη την φέρνουν αποκλειστικά εκείνοι. Φέρουν την ευθύνη ακόμα και για την επίθεση που δέχτηκαν επιχειρηματίες με ζημιές άνω των 50.000 ευρώ.
Δεν θυμόμαστε στο νησί πριν την ίδρυση της ομπρέλας να συμβαίνουν όλα αυτά. Με την ανακοίνωση τους στην τοπική αυτοδιοίκηση άρχισε ο εξευτελισμός της δημοτικής αρχής. Να θυμίσουμε ότι πριν η Καθημερινή βγάλει το δημοσίευμα για τα αυθαίρετα η ομάδα του Μαλλιαράκη το διαφήμιζε παντού και ο ίδιος ο Μαλλιαράκης επιδίωκε να βγει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
Η Εισαγγελέας όμως δεν βλέπει τι συμβαίνει;
