Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε και τη δεύτερη ασυλία του Survivor, κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ενώ μέσα στο ριάλιτι απομένουν πέντε παίκτες, του δόθηκε η δυνατότητα να αναιρέσει την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση και να βγάλει στον "τάκο" τον συμπαίκτη του, ο οποίος τον είχε επιλέξει να είναι υποψήφιος. Έτσι υπέδειξε τον Κόρο ως τρίτο υποψήφιο.
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι.
"Θέλω να φτάσω στους τέσσερις, θέλω να υπάρχει η γυναικεία παρουσία, θέλω ο κόσμος να μου δώσει την ευκαιρία να πάω ένα ακόμα βήμα που θα είναι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου" είπε η Μαριαλένα.
"Θυμάμαι συνέχεια όλα τα παιχνίδια και τις δύσκολες στιγμές, χαίρομαι για τα πάντα και ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε στο παιχνίδι. Είμαστε κοντά στο τέλος και θα ήθελα πολύ να με στηρίξει ο κόσμος" είπε ο Γιώργος Κόρομι.ΠΗΓΗ ΕΝΙΚΟΣ
