Αναζήτηση

Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου

Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου

Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου, που είχε καταπέσει στην ευρύτερη περιοχή των Ιωανν'ινωνμε εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Oι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν σήμερα το πρωί –γύρω στις 10:00- το σημείο όπου εντοπίστηκε το αεροσκάφος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epiruspost.

Η σορός του πιλότου εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο.

Την αμέσως επόμενη ώρα αναμένεται να συνδράμει το ελικόπτερο του ελληνικού στρατού ώστε να γίνει η ανάσυρση της σορού.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αρχές φαίνεται ότι ο νεαρός πιλότος «εγκλωβίστηκε» στην ομίχλη που κάλυπτε την περιοχή την ώρα της πτήσης με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσκρούσει στις πλαγιές του Μιτσικελίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το οροπέδιο του Μιτσικελίου όπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

logo light footer