Άστραψε και βρόντηξε ο Πέτρος Δούκας για τα σκουπίδια της Σπάρτης
Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας αναφέρθηκε για την απαράδεκτη κατάσταση που περιήλθε ο Δήμος με το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων .
Τόνισε βάση νόμου όλοι οι Δήμοι υποχρεούνται για την αποκομιδή των απορριμμάτων και ως προς την διαχείριση αρμόδιοι είναι ο ΦΟΔΣΑ η Περιφέρεια και η εταιρεία που μετά από σύμβαση έχει αναλάβει .
Όπως δήλωσε δεν θα αναφερόταν αλλά προκλήθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου που στη προκειμένη περίπτωση τυγχάνει να είναι ο Σταύρος Αργειτάκος.
Η επίθεση ήταν μετωπική στον Σταύρο Αργειτάκο αφού με στοιχεία και έγγραφα , είπε ότι ο ΦΟΔΣΑ είναι υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσίασε ο Δήμος Σπάρτης από 1 Δεκεμβρίου του 2021 και μετά.
Η απραξία , οι υποσχέσεις η μεταβίβαση ευθυνών από τον Σταύρο Αργειτάκο προς την Δημοτική αρχή , ήταν αυτά που έκαναν τον Πέτρο Δούκα να ξεσπαθώσει και να βάλει ένα τέλος για το ποιος έχει τις ευθύνες.
Εμείς λοιπόν σας ενημερώνουμε και ρωτάμε …
Η όλη αυτή κατάσταση θα στοιχήσει πάνω από 300.000 € στη Δήμο Σπάρτης και αυτό μέχρι 28 Φεβρουαρίου αφού μετά , ΤΕΛΟΣ η μεταφορά στην Τριανταφυλλιά του Δήμου Ήλιδας.
Μετά ας μας ενημερώσει ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ που θα πάνε τα σκουπίδια του Δήμου Σπάρτης και κατ΄ επέκταση όλων των Δήμων της Λακωνίας και όχι μόνο.
Πριν από την τοποθέτηση του Δημάρχου τα ίδια ερωτήματα έθεσε και ο πρώην Αντιδήμαρχος καθαριότητος Δημήτρης Καπονικολός στον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Σταύρο Αργειτάκο που φυσικά δεν πήρε καμία απάντηση .
Ως γνωστόν ο Δημήτρης Καπονικολός , καρατομήθηκε ή αν θέλετε παραιτήθηκε ή ότι άλλο έγινε και όλα αυτά για τον απλούστατο λόγο επειδή έβλεπε ότι οι δρόμοι θα γεμίσουν με σκουπίδια και έκανε το ΄΄ λάθος ΄΄ να ρωτά στη 2μηνη θητεία του ως Αντιδήμαρχος καθαριότητος για το που θα πάνε τα σκουπίδια από 1-12-2021 και μετά.
Η πλήρης δικαίωσή του θα πρέπει κατά την γνώμη μας να επανεξετασθεί από τον Πέτρο Δούκα και τα όποια λάθη ΄΄ αν υπάρχουν ΄΄ του Δημήτρη Καπονικολού να συζητηθούν .
