Ιωαννίδης, μεταγραφή: Κλεισμένος από την Σπόρτινγκ ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, τον περιμένουν στην Πορτογαλία το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την O JOGO
Ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται στην Πορτογαλία το σαββατοκύριακο σύμφωνα με την O Jogo. Το Μέσο αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία στα 20.000.000 ευρώ.
Στην Πορτογαλία δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη και τη σύνδεσή του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ΦΩΤΟ:Eurokinissi
Η O JOGO το έχει πάει ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναμένεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα το σαββατοκύριακο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα που πρόσφατα έκανε δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
Το Μέσο υποστηρίζει πως ο Ιωαννίδης έχει δώσει τα χέρια με τα “λιοντάρια” για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ το κόσμος της απόκτησής του θα ανέλθει στα 20.000.000 ευρώ.
Παράλληλα, η O JOGO, σημειώνει πως ο Ιωαννίδης θα δώσει κανονικά το παρών με τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία για το παιχνίδι με την Σαμσούνσπορ και έπειτα θα αναχωρήσει με προορισμό την Λισαβόνα.
Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
πηγή: sport24
