Η δεύτερη μας συμμετοχή σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι γεγονός!
Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στο Αίγιο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος Optimist & ILCA.
Αρχικά, θα θέλαμε να συγχαρούμε το Ναυτικό Όμιλο Αιγίου «Ποσειδών» για την διοργάνωση και τη φιλοξενία!
Ο Όμιλός μας συμμετείχε με τους παρακάτω 5 αθλητές: Αγγελάκος Ανδρέας, Λιβανός Δημήτρης, Τσαλαβούτα Μυρτώ, Φαβίου Χριστίνα Πασχαλίνα, Φαβίου Παναγιώτα
Οι αθλητές μας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς κατάφεραν με υψηλή ναυτοσύνη να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενός ιδιαίτερα απαιτητικού ιστιοπλοϊκού αγώνα. Ο περιφερειακός αγώνας αποτέλεσε ένα πολύ μεγάλο βήμα, καθώς το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι καιρικές συνθήκες έντονες, με αρκετό αέρα και κρύο!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στην αθλήτρια Optimist του Ομίλου μας:
Τσαλαβούτα Μυρτώ για την Πρώτη θέση (Κατηγορία Junior Κοριτσιών)

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Λεμάνη Άγγελο για τη μεθοδική του προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα!
Επίσης, ευελπιστούμε πως πολύ σύντομα το τμήμα αρχαρίων του Ομίλου μας θα είναι έτοιμο για τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα και έτσι η ναυταθλητική μας οικογένεια θα δηλώσει δυναμικά την παρουσία της στους επόμενους αγώνες!

Τέλος, ο Ναυτικός Όμιλος δεν θα υπήρχε, εάν δεν είχε συμπορευτές και συμπαραστάτες τις οικογένειες των μικρών μας ναυταθλητών, τους ευχαριστούμε θερμά!
Στα επόμενα! Υγεία & καλές θάλασσες!
πηγή: Facebook/Ναυτικός Όμιλος Βοϊών
