Αναζήτηση

Σπανούλης: Πολύ καλό παιχνίδι για πρώτο στη διοργάνωση

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Ο προπονητής της Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης χαιρετάει τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση κόντρα στην Δομινικανή δημοκρατία

 Η Εθνική Ελλάδος διέλυσε την Δομινικανή δημοκρατία στη πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε μία πολύ ομαδική ομάδα, είμαστε αλτρουιστές. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλή εμφάνιση.

Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που είχαμε σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το ματς με την Αίγυπτο. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει. Μας διακρίνει σαν ομάδα η ταπεινότητα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ζητάω από όλα τα παιδιά να είναι επιθετικοί. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή.

Ο Γιάννης είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Μας αντιπροσωπεύει σε όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι ανοιχτόμυαλος, αγαπάει πολύ το μπάσκετ, αγαπάει την πατρίδα του. Θέλει πολύ να είναι εδώ και θέλει πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία 15 χρόνια. Βλέπουμε ότι τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα. Εισπράττουμε έναν άνθρωπο που είναι ένας τεράστιος παίκτης, με τεράστια ηγετικά προσόντα. Είναι πάρα πολύ ταπεινός.

Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι η ομάδα μας.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για πρώτο στη διοργάνωση. Παίξαμε καλό μπάσκετ, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά είναι μόνο μια νίκη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλα τα τουρνουά. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο… ομάδα και καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει, θα πάρει και το τουρνουά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα».

πηγή: naftemporiki.gr

logo light footer