Αναζήτηση

Το 4ο Monemvasia Run Challenge

Το 4ο Monemvasia Run Challenge
Σήμερα Κυριακή (22-10-2023) διεξήχθη με επιτυχία ο τέταρτος κατά σειρά αγώνας δρόμου στη Μονεμβασιά (Monemvasia Run Challenge).
 
Συμμετείχαν όλες σχεδόν οι ηλικιακές ομάδες, από όλα τα μήκη και πλάτη, θα έλεγα, της Χώρας μας, από νήπια έως και ηλικιωμένους (74 ετών) καθώς κι άτομα όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων και τάξεων, όπως κι ατόμων με ειδικές δεξιότητες, ακόμη και πολιτικών, λαμβάνοντας μέρος σε μία από τις τρεις κατηγορίες : για μικρούς (1.000 μ.), μεσαίους (5.000 μ.) και ενήλικες (10.000 μ.).
 
Μία όντως πολύ ωραία διοργάνωση, με στόχο να μάθουμε το σώμα μας και το πνεύμα μας να αθλείται, αφήνοντας επιτέλους έστω για λίγο τις πολυθρόνες και τις καρέκλες, εθίζοντάς το στο τρέξιμο ή τουλάχιστον στο περπάτημα, που πρέπει απαραιτήτως να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και να γίνει ακόμη, όσο το δυνατόν γίνεται, πιο ευρύτερα γνωστό και συμμετοχικό!
 
ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΑΝ!

logo light footer