Ξέρουμε καλά ποια είναι η πραγματικότητα.

Ιανουαρίου 23, 2024
Ξέρουμε ότι το κόστος διαβίωσης είναι μεγάλο για παρά πολλούς συμπολίτες μας και κυρίως για τις οικογένειες με παιδιά. Εξίσου ομως μεγάλη, καθημερινή και επίμονη είναι η μάχη που δίνουμε ως κυβέρνηση για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.
Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι έτσι στηρίζουμε το μέλλον και το αύριο της ίδιας της πατρίδας μας. Το νέο μέτρο που ανακοινώσαμε σήμερα με τον Υπουργό Οικονομικών Kostis Hatzidakis και τον Υφυπουργό Thanos Petralias μαζί με όσα έχει θεσμοθετήσει η κυβέρνηση της Ν.Δ ήδη από την πρώτη τετραετία, φτιάχνουν μια σημαντική περίμετρο ασφάλειας. Να αισθάνονται ότι η πολιτεία είναι εκεί. Στέκεται δίπλα τους κάθε μέρα Με ουσιαστικό τρόπο.
Στην κατεύθυνση που έδωσε με σαφήνεια ο πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis για εξάντληση όλων των μέσων έτσι ώστε να ενισχύσουμε το διαθέσιμο εισόδημα των νέων γονέων.
Είναι σημαντικό ότι αυξάνεται πολύ ουσιαστικά ένα μόνιμο μετρό με αναδρομικό χαρακτήρα για το 2023.
Από πλευράς μας, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και στον ΟΠΕΚΑ - Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα «τρέξει» άμεσα η εφαρμογή του μέτρου ετσι ώστε να είναι έτοιμα όλα αρχές Απριλίου.
Συνεχίζουμε! ??????