Σε «τεντωμένο σχοινί» κινούνται οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Νοεμβρίου 20, 2023

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε την εισήγηση στην τηλεδιάσκεψη των «6+6», περιέγραψε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

O Δημήρης Τζανακόπουλος φέρεται να έχει τονίσει ότι είναι τέτοια η κατάσταση που απαιτείται άμεση αποχώρηση. Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης φέρεται να εκφράζουν προβληματισμό για αποχώρηση σε σύντομο χρόνικό διάστημα, διότι είναι αναγκαίες ορισμένες προετοιμασίες.

Eκφράζονται προβληματισμοί, ενώ παραμένει «θολός» ο χρόνος αποχώρησης, καθώς δεν έχει τεθεί θέμα χρονικού ορίζοντα. Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις ή κείμενα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τα αριθμητικά δεδομένα: Επτά βουλευτές αριθμεί η ομάδα και δύο έχουν αποχωρήσει με την «Ομπρέλα», ενώ δέκα απαιτούνται για Κ.Ο.

Υπενθυμίζεται ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αποχωρεί από το κόμμα. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη συντεταγμένη αποχώρηση οργάνωσης νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα. ΠΗΓΗ https://apotis4stis5.com/