Αρθρογράφος της Καθημερινής στηρίζει την “σκουρόχρωμη” Διαμαντοπούλου -Φοβάται «ισλαμοποίηση» της Ευρώπης

Νοεμβρίου 11, 2023

Η κ. ∆ιαµαντοπούλου για τις ακραίες ρατσιστικές θέσεις της, που διατύπωσε πρόσφατα βρήκε υποστηρικτή. «Αυτό που θα εύχομαι σε 100 χρόνια είναι να μην γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη»! Αυτό ξεστόμισε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε μια άκρως ξενοφοβική τοποθέτηση που θα ζήλευαν και οι πιο ακροδεξιοί της Ευρώπης, αλλά γρήγορα βρήκε άνθρωπο να την …προστατέψει και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας.

Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος κούνησε το δάκτυλο σε όποιον τόλμησε να κατηγορήσει την Αν. Διαμαντοπούλου και ξεκίνησε την επίθεση: “Αμέσως οι θεματοφύλακες της αγαθοσύνης έβγαλαν το υποδεκάμετρο της ορθότητας: «ρατσίστρια», «ξενοφοβική», «ακροδεξιά» η Διαμαντοπούλου. Θα μπορούσε να είχε προσθέσει στην ομιλία της κάτι υπέρ του δρυμού των Εξαρχείων για να τους εξευμενίσει. Ομως δεν το σκέφτηκε. Κάποιος την απείλησε ότι την ψάχνουν «διάφοροι μελαψοί από την Κρήτη»”.

Και στο ίδιο ύφος συνέχισε: “Ο παράδεισος των «αγαθών ψυχών» είναι ένα συνονθύλευμα από ακροαριστερούς και φιλελεύθερους οι οποίοι την ίδια στιγμή μπορεί να υποστηρίζουν τη Χαμάς και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. Και εκεί είναι το πρόβλημα. Σαν τους δεσμώτες του πλατωνικού σπηλαίου, ταυτίζουν την πραγματικότητα με τα είδωλα που προβάλλονται στα τοιχώματα του νου τους. Ο φόβος για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης εντείνεται από το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος της αρνείται να τον αναγνωρίσει”.

Φαίνεται ότι οι ακραίες απόψεις της κ. Διαμαντοπούλου έχουν πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα …εξευγενισμένο ρατσισμό που επιχειρεί να «σπείρει» το μικρόβιο της ξενοφοβίας στη χώρα με στόχο να στηρίξει και τα διάφορα αφηγήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί μαζικής «εισβολής παράμονων μεταναστών» από την οποία κινδυνεύει η Ελλάδα…ΠΗΓΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ