Υπουργικό συμβούλιο: Μετά το Πάσχα οι εκλογές – Έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό

Μαρτίου 09, 2023

Το σενάριο εκλογών πριν από το Πάσχα έκλεισε, όπως φαίνεται, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες, πως η κυβέρνηση έχει πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομάδες, περίπου 10 νομοσχέδια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων «με σεμνό τρόπο».

Επίσης, ζήτησε από όλους να είναι παρόντες στον δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανέναν συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, ωστόσο η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

 

Πηγή: naftemporiki.gr