Αναζήτηση

Παρουσίαση και εορτασμός των 100 χρόνων Καφέ Βεκράκου

Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στις 23-24/12 μπροστά από το κατάστημα με τον οικιακό μας εξοπλισμό στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης μας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας επισκέφθηκαν, μοιράστηκαν την ιερή στιγμή του καφέ μαζί μας και έμειναν ικανοποιημένοι από την ατμόσφαιρα, την διάθεση και την ευχάριστη παρέα μας.

Φέτος η χρονιά θα τελειώσει με ένα ΡΕΚΟΡ, μια ανεκτίμητη στιγμή στην ιστορία της οικογένειας Βεκράκου αλλά και για την πόλη της Σπάρτης. Ο Ιωάννης Βεκράκος που πριν από 100 χρόνια, το 1922 έφερε τον καφέ από την πόλη της Αλεξάνδρειας, δεν μπορούσε να οραματιστεί και να φανταστεί πως το οικογενειακό αυτό κειμήλιο θα μπορούσε να διατηρηθεί αναλλοίωτο για ΕΝΑΝ ολόκληρο αιώνα!

Οι αξίες μας είναι σφραγισμένες στην συνταγή και το μεράκι του παππού Ιωάννη που έκανε την αρχή σε μια οικογενειακή κληρονομιά.

Φτάσαμε τα 100 χρόνια φέτος και το γιορτάσαμε με χαμόγελο και σεβασμό. Με τα δικά σας χαμόγελα και την ευχή σας για τα επόμενα 100 χρόνια λοιπόν.

Ευχόμαστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, μόνοι ή με πολύ καλή παρέα και κάθε σας γουλιά να είναι μια λαμπρή σκέψη για το επόμενο σας επίτευγμα.

Με αγάπη και περισσό ενδιαφέρον,

Οικογένεια Βεκράκου


logo light footer