
Δημοτική Αγορά της Λακωνίας.
Νέα και εξελίξεις, στην Λακωνία και την υπόλοιπη Ελλάδα.
27310 22726
dimotikiagoralakonias@gmail.com
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 111, Σπάρτη, 23100
Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) απέσπασε δύο βραβεία στους 36ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων του Δήμου Ζωγράφου, με την "Αυλή των θαυμάτων" σε σκηνοθεσία Δημήτρης Αγοράς Dimitris Agoras
✅Βραβείο καλύτερων σκηνικών. (Δήμητρα Αλεξοπούλου - Ζωίτσα Αργυροπούλου) ✅Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου στον Αποστόλη Ζησόπουλο.
Επίσης η παράσταση ήταν υποψήφια : Για το Βραβείο καλύτερης παράστασης, Βραβείο σκηνοθεσίας, Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου με τον Αιβαλιώτη Στράτη, Βραβείο Β΄ γυναικείου ρόλου με τη Γάγκα Φωτεινή. Συγχαρητήρια σε ηθοποιούς, συντελεστές και όσους βοήθησαν για να δημιουργηθεί αυτή η παράσταση. Όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Λακωνίας που ήταν η μοναδική οικονομική στήριξη για να καταφέρουμε να πάμε στους αγώνες.
Χρήστος Ασλιχανίδης