Αν έχεις τύχη… Από ...λάθος του υπαλλήλου ένας 60χρονος κέρδισε 25.000 τον χρόνο για όλη του τη ζωή

Νοεμβρίου 27, 2023
Είπε περιχαρής ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του βραβείου του για να ταξιδέψει και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα.

Η ιστορία του Μάικλ Σοπέσταλ, ενός 60χρονου από το Ιλινόις των ΗΠΑ, είναι η τρανή απόδειξη ότι η τύχη μπορεί να χαμογελάσει σε κάποιον ανά πάσα στιγμή.

Ο 60χρονος κάθε λίγες εβδομάδες περνάει μέσω της Ιντιάνα στο Μίσιγκαν για να φάει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθε φορά φροντίζει να αγοράζει ένα λαχείο Lucky for Life για 10 ή 20 κληρώσεις.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ένα λάθος του πωλητή σε ένα πρατήριο καυσίμων έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του Μάικλ. Ο πωλητής εκτύπωσε κατά λάθος ένα δελτίο με 10 αριθμούς για μία μόνο κλήρωση και όχι 1 αριθμό για 10 κληρώσεις όπως ήθελε ο πελάτης του. Ο Σοπέσταλ ωστόσο, του είπε ότι το ήθελε ακόμα και το πλήρωσε.

ADVERTISING

«Έλεγξα το δελτίο μου ένα πρωί και είδα ότι είχα κερδίσει 25.000 δολάρια το χρόνο για όλη μου τη ζωή», είπε στους υπαλλήλους ο μεγάλος νικητής. «Άρχισα αμέσως να σκέφτομαι όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω με τα χρήματα και αν ήθελα να πάρω την επιλογή του εφάπαξ ποσού ή να πάρω τα χρήματα σταδιακά. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα!», δήλωσε.

Ο 60χρονος επισκέφθηκε πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία της Λοταρίας για να διεκδικήσει το βραβείο του. Τελικά, επέλεξε την εφάπαξ καταβολή του ποσού των 390.000 δολαρίων, αντί για 25.000 δολάρια ετησίως για 20 χρόνια.

Μάλιστα είπε περιχαρής ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του βραβείου του για να ταξιδέψει και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα.

go_learn_eidiki_agogi_elmepa_prokat_300x250

Το Lucky for Life παίζεται σε περίπου 24 πολιτείες των ΗΠΑ και βραβεία του κυμαίνονται από 3 δολάρια έως το κορυφαίο βραβείο των 1.000 δολαρίων την ημέρα για όλη τη ζωή του νικητή.

Οι πιθανότητες του Σόπεσταλ να κερδίσει αυτό το βραβείο στις 17 Σεπτεμβρίου ήταν 1 στις 1,8 εκατομμύρια.

ΠΗΓΗ https://www.alfavita.gr/