Τρία κιλά κάνναβης σε σπίτια τριών ανδρών στη Μάνη της Λακωνίας

Οκτωβρίου 20, 2023

Τρία κιλά κάνναβης σε σπίτια τριών ανδρών στη Μάνη της Λακωνίας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 54 και 66 χρόνων.

Σημαντικές ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών του τμήματος Γυθείου και της Ο.Π.Κ.Ε. με σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, για την εξάρθρωση σπείρας που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 54 και 66 χρόνων, για τους οποίους προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή τους στην διακίνηση και το εκπαιδευμένο τετράποδο ερεύνησε απ' άκρη σ' άκρη τα σπίτια τους σε περιοχές της Ανατολικής Μάνης. Σε αυτό του 54χρονου βρήκε και τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών, δηλαδή 165 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 809,01 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 1.000 ευρώ.

Στην κατοικία του 20χρονου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβης βάρους 62,82 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας και στο σπίτι του 66χρονου κάνναβη βάρους 33,18 γραμμαρίων και 65 χιλιοστά του λίτρου χασισέλαιο. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.