Πέρασαν όπλο στον Άρειο Πάγο τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη

Οκτωβρίου 10, 2023

 

Ένα περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί στον Άρειο Πάγο, τρεις ημέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο Open», «Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Θωμαϊδης αρχικά ανέφερε: «Θα αποκαλύψουμε τι συνέβη στον Άρειο Πάγο τρεις μέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Μια υπόθεση που ήδη ερευνά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε: «Κ. Κοντονή θα επικαλεστώ την ιδιότητά σας ως υπουργού Δικαιοσύνης στο παρελθόν, για να δείτε κάτι που εμένα με ξάφνιασε. Έχουν περάσει τρεις μέρες από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και στον Άρειο Πάγο που είναι περίπου αδιανόητο. Το ρεπορτάζ είναι της Μαίρης Μπενέα και πρέπει να πω ότι υπάρχει ήδη και ΕΔΕ και πειθαρχική έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

«Μετά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη, τα μέτρα ασφαλείας στο μεγαλύτερο οχυρό της Δικαιοσύνης αποδείχθηκαν διάτρητα. Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και παρά τα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας. Το γεγονός κρατήθηκε μυστικό, ενώ είχε αποτέλεσμα να προκληθεί δικαστική έρευνα και ΕΔΕ, ενώ άλλαξε ο τρόπος εισόδου στον Αρειο Πάγο», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Οpen.

Στην συνέχεια ανέφερε στην εκπομπή η Μαίρη Μπενέα: «Πέρασε ένα όπλο όντως, αυτές είναι οι πληροφορίες. Ένας άνθρωπος, πολλοί έχουν όπλα νόμιμα. Πέρασε ο άνθρωπος για να πάει στην δουλειά του κανονικά, από τον έλεγχο και τα μηχανήματα δεν χτύπησαν. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό δημιουργήθηκε πρόβλημα, πρέπει να πούμε ότι η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, μόλις είχε αναλάβει, αμέσως έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αμέσως έδωσε εντολή, έγινε μετά από λίγο, το είδατε κι εσείς ότι έχει αλλάξει ο τρόπος εισόδου. Πρώτα μπαίναμε όλοι από μια πόρτα, τώρα δεν μπαίνουμε όλοι, περνάμε υποχρεωτικά από τα μέτρα ασφαλείας τα ηλεκτρονικά, τα ακριβοπληρωμένα. Οι υπόλοιποι μπαίνουν από άλλη πόρτα με κάρτα».

 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ