Συνελήφθη στη Λάρισα κακοποιός που κυκλοφορούσε με… πριόνι -Τον έψαχνε η Interpol

Σεπτεμβρίου 30, 2023

Στα χέρια των αρχών κατέληξε προχθές 40χρονος υπήκοος Σερβίας, ο οποίος μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για υπόθεση κλοπής στη χώρα μας, προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αρχικά ο άνδρας συνελήφθη για κλοπή καθώς εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης να περπατά στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Βρ. Αρμένη, έχοντας μαζί του πλήθος εργαλείων τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει από φορτηγό αυτοκίνητο 46χρονου επαγγελματία.

Μεταξύ των εργαλείων που είχε πάνω του και έβαλαν σε υποψίες τις αρχές, ήταν δύο αναδευτήρες κόλας, ένα αλφάδι ζυγίσματος, έναν συγκολλητή υδραυλικών σωλήνων, δύο βαλιτσάκια με διάφορα μικροεργαλεία, μία εργαλειοθήκη με πλήθος εργαλείων χειρός, ένα ηλεκτρικό πριόνι, ένα σιδερένιο κουτί με φλόγιστρο, πριόνια και σπάτουλες, αλλά και τρεις εργαλειοθήκες.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 40χρονος αναζητούνταν από την Ιντερπόλ, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση φυλάκισης από το Πρωτοδικείο της Σερβίας για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Χθες Πέμπτη, ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, όπου πήρε προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να απελαθεί από τη χώρα μας. Στο μεταξύ, τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον 46χρονο ιδιοκτήτη τους. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ