Συλλήψεις για Καλιέργεια κάναβης & κλοπή 2 μοτοσικλέτων οι επιτυχίες της Ασφάλειας Σπάρτης & της ΟΠΚΕ

Ιανουαρίου 11, 2021

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη,(10.1.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μαζί με ακόμη δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν δύο (2) μοτοσικλέτες ημεδαπών, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, κατηγορούνται και τρεις (3) ημεδαποί, 38χρονος, 32χρονη και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη,  (10.1.2021) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια,  σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -33,6- γραμμαρίων και -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -180- εκατοστών, που καλλιεργούσε εντός αυτής, καθώς και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας (λάμπες, συσκευές εξαερισμού κ.ά.).

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης