TV

 • SOFOS
 • DIMANTOPOULOS
 • Kteo Lakonias Arkadias

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΗΣ
 • MERMHGKA
 • Makis Antallaktika
 • ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ESTHIQUE
 • GALLH KATERINA
 • 1 A Valiwth BANNER
 • PLAISIOTELIKO11
 • Consul ANERGOI Site 30 49 Sparth 370x210px
 • 1SPARTA BEER

Π. ΔΟΥΚΑΣ: Ο ανασχηματισμός θα γίνει για το καλό της Σπάρτης - Κάποιοι μπορεί να στεναχωρηθούν
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 17:22

Δηλώσεις έκανε για τον ανασχηματισμό ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΤΑ της Λακωνίας και στον Λάμπρο Λαμπρόπουλο , τονίζοντας ότι προέχει το καλό της πόλης έστω και αν κάποιοι δυσαρεστηθούν.

Οι αλλαγές βέβαια δεν μπορεί να είναι σαρωτικές αφού στην διάθεσή του έχει περιορισμένο αριθμό συμβούλων.

Βασικά θα γίνει ανακάτεμα στην τράπουλα , αφού και μετά από δύο χρόνια θητείας αυτής της Δημοτικής αρχής έχουν βγει κάποια συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

Με τον ανασχηματισμό στο Δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης τι γίνεται   γιατί νομίζω ότι έχει καθυστέρηση.

Δεν είναι θέμα καθυστέρησης , δεν αλλάζει τίποτα , δεν είναι ότι έχασες κάτι που δεν τον έκανες.

Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή θα τον ανακοινώσουμε αλλά το θέμα για μένα είναι επειδή όλοι είναι καλοί και όλοι έχουνε κάτι καλό και τα  ελαττώματά τους , να κοιτάξεις να πάρεις τα καλύτερα από τον καθένα και να τα αναδείξεις , έχεις 10 αρετές αυτές τις 10 αρετές  θέλω να αναδείξω τα ελαττώματά σου και αυτά μπορεί να είναι πολλά ας τα κρατήσουμε όσο μπορούμε συμπιεσμένα έχουμε πολύ καλό κόσμο στον συνδυασμό μας ,  είμαστε ανοιχτοί και σε όλους όσους έχουν όρεξη να βοηθήσουν τη Σπάρτη .

Πάντα κάθε ανασχηματισμός θέλει να κοιτάξεις και κάποιες ισορροπίες δεν είναι ο στόχος η ισορροπία , στόχος είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Σπάρτη κάποιοι μπορεί να είναι πιο ευχαριστημένοι κάποιοι λίγο πιο δυσαρεστημένοι  αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε για το καλό της πόλης.

Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θεωρεί ότι  και λάθη να κάνουμε δεν τα κάνουμε με κακό σκοπό  θα τα διορθώνουμε όποτε τα κάνουμε και θα κοιτάμε να γίνεται όλο και κάτι καλύτερο για την πόλη

Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια ήδη υλοποιούνται πάρα πολλά από αυτά , πρέπει και οι δικές μας υπηρεσίες να δουλεύουν στο μάξιμουμ όπως θέλετε καμιά φορά και οι δημοτικές υπηρεσίες δεν ήταν πάντα όπως δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα πήγατε προχθές της Wind με πόσο γρήγορο ρυθμό ξήλωσαν  και επανορθώνουν  την πόλη , εμείς ένα αντίστοιχο έργο θα μας πάρει 20πλάσιο χρόνο και πολύ περισσότερα χρήματα γιατί είναι τέτοιες οι διαδικασίες και τέτοια τα κίνητρα που δεν σου επιτρέπουν να δουλέψουμε με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επίσης επ΄ ευκαιρία που μιλάμε τώρα θέλω να σημειώσω ότι  οι εύλογες απαιτήσεις των συμπολιτών μας για έργα και δημοτικά έργα είναι πολλαπλάσιες των δημοτικών φόρων και όλων των εισπράξεων που έχει ο Δήμος.

Δηλαδή για κάθε 1.000 ευρώ που εισπράττει ο Δήμος έχουμε απαιτήσεις από τους δημότες και για απλά πράγματα της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ και λες εντάξει πώς θέλετε να τα φέρουμε όλα αυτά βόλτα με δεδομένα αυτά τα οποία περνάμε και τον κορονοϊό  και την οικονομική κρίση και πιστεύω ότι και οι ίδιοι μπορεί να βοηθήσουν παραπάνω κάποιος με πήρε να μου πει να στείλουμε κάτι από το δήμο για να κλαδέψει κάποιες συκιές ,  πράγματα που πρέπει να κάνετε και μόνοι σας δεν χρειάζεται να παρεμβαίνει ο Δήμος , όπως σε όλο τον κόσμο και στη Ρωσία να πας και στην Κίνα  και στην Αμερική δεν περιμένεις από το Δήμο να κάνει τόσο βασικές δουλειές.

Προχθές και εσείς είχατε δημοσιοποιήσει ότι κάποιοι ασυνείδητοι που πετάξανε μπαούλα στρώματα και τα λοιπά στη μέση του δρόμου , τι να σου πρωτοκάνουν και οι υπηρεσίες , πρέπει και εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε ένα μέρος της ευθύνης να βοηθάμε το Δήμο να κάνει και αυτός καλύτερα τη δουλειά του όσο και τέλος πάντων όσο πιο καλά μπορεί.

Να ξέρετε όμως ότι όλοι οι αντιδήμαρχοι και τα στελέχη μας και τα Σαββατοκύριακα και εορτές κλπ είναι απίκο  για να κάνουν το καλύτερο αλλά και οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πάρα πολλές. Το καταλαβαίνω θέλουμε να τις ικανοποιήσουμε όλες , δεν έχουμε τα χρήματα για να τα κάνουμε  όλα σήμερα εδώ και τώρα , αλλά θα τα κάνουμε .

Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια