Ολυμπιακός: Τέλος ο Καμαρά από την πρώτη ομάδα και κλήση σε απολογία

Φεβρουαρίου 01, 2024

Ολυμπιακός: Τέλος ο Καμαρά από την πρώτη ομάδα και κλήση σε απολογία

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος από την Γουινέα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα.

Με την δεύτερη ομάδα θα προπονείται πλέον ο Μαντί Καμαρά, μετά από απόφαση του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες.

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος από την Γουινέα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα καθυστερώντας συνεχώς σε μίτινγκ της ομάδας ενώ «ενοχλούσε» και αρκετούς παράγοντές της στους οποίους τόνιζε πως δεν θέλει να παίζει άλλο πλέον στην Ελλάδα. Η συμπεριφορά αυτή ξεκίνησε πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και άρχισε να γίνεται εντονότερη μετά απ' αυτό, όπως αναφέρουν από την πλευρά του Ολυμπιακού.

 

Επειδή, λοιπόν, «κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ή να αργεί στις προπονήσεις και επειδή κανείς δεν μπορεί να βάζει το όνομά του πάνω από τον σύλλογο» όπως ανέφεραν από την ομάδα, ο Μαντί Καμαρά δεν θα είναι πλέον μέλος της πρώτης ομάδας των «ερυθρολεύκων». Θα υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα, με την οποία θα προπονείται και θα αγωνίζεται.

 
 

Φυσικά κλήθηκε και σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας για την όλη αυτή συμπεριφορά του, η οποία αναμένεται να εξετάσει κάθε πτυχή αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς που ξεκίνησε αρκετά πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr